Полезни статии

Училищата, които се доверяват на плоскости Knauf Cleaneo® Akustik

Това не е фоайето на новопостроен МОЛ, нито залите на бъдещ модерен ресторант.

Представяме Ви обновените 2-ро средно училище „Академик Емилиян Станев“ и 10-то средно училище  „Теодор Траянов“.

Благодарение на плоскостите Knauf Cleaneo® Akustik учениците учат в атрактивен интериор и здравословна среда с отлична акустика, по-малко вредни шумове и много по-чист въздух.

 

Каква е основната цел на ремонта?

 
  • Основна цел е да се подобри средата за учебния процес - класните стаи, в които учениците учат и подиума, на който изнасят своите презентации. Необходимо е да се постигне по-добра акустика, по-добра атмосфера и по-чист въздух.
  • Инициативата идва от училищата и техните ръководства – те решават да използват програми, обявени от общината. След отличните и впечатляващи резултати и други училища също ще получат субсидия за обновяване на своите класни стаи и коридори.

 

Как е направен изборът да се използват плоскости Knauf Cleaneo® Akustik?

 
  • Плоскости Knauf Cleaneo® Akustik, както и съответните системи са избрани от архитектите и дизайнерите, които заедно със специалисти по акустика създават проекта на помещението, с цел подобряване на учебната среда и микроклимата в помещенията. След като е взето решение и проектите са готови, изпълнителите само трябва да завършат обекта по съответните предписания.
 

За фирмата?

 
  • Обектът е изпълнен от фирма Пуцарт ЕООД, която познава добре качествата на продуктите и системите Кнауф и не среща затруднения в изпълнението. Вече са завършени няколко училища и други подобни обекти.
  • Работата върви лесно и всички етапи са изпълнени точно според технологичните изисквания, защото монтажниците разчитат на съдействието, опита и квалификацията на представителя на Кнауф България - Йордан Стоянов, консултант продажби регион Запад.


Какви са реакциите на учителите и учениците?