Кант FF

Кант FF

Специалното оформяне на кантовете на Knauf Cleaneo® Akustik FF с по един челен и един надлъжен кант FF, както и по един челен и един надлъжен SK кант позволява лесно и прецизно подреждане на плоскостите с непрекъсната перфорация.

Чрез прецизните размери на плоскостите автоматично се получава правилно разстояние между перфорациите, когато плоскостите се монтират плътно една до друга.
  • Бял картон от видимата страна
  • Оптично невидими фуги
  • Непрекъсната перфорация - кантове
  • Фабрично грундирани и скосени кантове
  • Бърз, прецизен монтаж
Преди нанасяне на допълнителното покритие върху гипсовите плоскости, те трябва да бъдат почистени от прах и грундирани. Грундиращият трябва да съответства на последващите продукти, с които ще се боядисва или покрива повърхността на гипсовата плоскост.

За да се изравнят различните абсорбиращи свойства на шпаклованата повърхност и картона са подходящи грундиращи продукти, като на Кнауф дълбокопроникващ грунд Tiefengrund или Кнауф специален контактен грунд Spezialgrund.

Кантовете на плоскостите Кнауф Cleaneo® Akustik FF са заводски шлифовани и грундирани.

Плоскостите Кнауф Cleaneo® Akustik FF имат специален дизайн на кантовете. Два съседни канта дълъг и преден са FF (фрезовани) и два са SK (прави), което дава възможност за лесен и прецизен монтаж на плоскостите с непрекъсната перфорация.
Препоръчва се монтаж от 3 работници.
 

  
 
 
 

Правни бележки и инструкции за безопасност

Повече информация, научете тук.
 

Инструкции за монтаж

Тези инструкции за монтаж служат като помощно средство при монтажа на плоскости Knauf Cleaneo® Akustik FF. Те съдържат информация за доставката, правилен професионален монтаж, както и за тестване и проверка на продукта. Вижте повече тук.

 
Инструкции за фугиране и шлайфане

Важно е да се фугира правилно и да се спазва технологичния процес. Това е важен елемент за добър, естетически резултат. Ако не се направи правилно, има голяма вероятност да се провали идеята за интериорния дизайн. Вижте повече тук.